Mák (Kobzi) Irén
 Természetgyógyász


+36 20 520 0207

 

 
 

 


Fülakupunktúrás testi lelki tisztítás


Gyógymasszázs Javallatai
Ellenjavallatai


Gyermekáldás Várandós masszázs
Felkészülés a szülésre
Szüléskísérés
Kismama masszázs

 

Babaalbum


Masszázsfajták
Nyirokdrenázs
Mézmasszázs
Orvosi gyószmasszázsok:
Szegmentmasszázs
Kötőszöveti masszázs
Periostealis masszázs

Pedikűr - manikűr      


Szépségápolás
Cellulit kezelés
Köpölyözés Testtekercselés SzőrtelenítésNéhány hasznos
Bőrápolás
Hajápolás
Vitaminok
Táplálkozás

 


Lélekápolás

 


Ajánlott linkekVárandós masszázs:

A gyermekvárás kilenc hónapja, életünk talán leggyönyörűbb, legboldogabb időszaka, ám a hormonális és élettani változások a női szervezetben kellemetlen érzéseket okozhatnak. A várandósmasszázs, mint a terhességet kísérő kényelmetlenségek biztonságos és hatékony ellenszere megkönnyíti a terhességet, és egyúttal a  felkészíti a szervezetett a szülésre is.

A masszázs lehetőséget ad a várandós anyának a tökéletes testi lelki ellazulásra, amelynek fontos szerepe van a szülésnél is. A baba növekedése súlygyarapodással is együtt jár, valamint a kismama testének statikai viszonyának változásával, amely nagyon megterheli a gerincoszlopot és az azt tartó izmokban fájdalmas feszülés alakulhat ki. A fokozott terhelés gyakran okoz hátfájdalmat, illetve deréktáji panaszokat.

A várandós masszázs megoldást kínál ezekre a problémákra is, mert oldja az izomgörcsöket, és kilazítja a fájdalmas izomcsomókat. A masszázs révén a nyirokrendszer is megtisztul, ezáltal csökken az utolsó időszakot sok esetben kísérő ödémásodás.

A masszázs során a kismama nagyrészt kényelmes oldalfekvő pozícióban helyezkedik el.

A masszázs a terhesség 12. hete után ajánlott egészen a szülésig.

-Egy kezelés időtartama 50-60 perc.

Felkészülés a szülésre:

Különösen az első várandóságkor televagyunk kérdésekkel, aggodalmakkal ezért nagyon fontos, hogy legyen valaki aki fogja a kezünk, akiben megbízunk, aki szakmailag és emberileg is hiteles.

Szüléskísérés:

Dúla. Egy asszony, aki fogja a kezed, megtörli a homlokod életed gyötrelmesen szép pillanatában. Persze csak akkor, ha akarod.

Dúla szerződés


Kismama masszázs:

A várandósságot és szülést követő időszakban sem hanyagolható el a kismama, ez az időszak bár tele van gyönyörű érzésekkel, élményekkel, hiszen szeretne mindenben megfelelni az általa elképzelt tökéletes anyaképnek, de ez igen komoly fizikai és lelki megterhelést is jelent számára. A női test ebben az időszakban is komoly változásokon megy át, szépen lassan visszanyeri a várandósság előtti formáját. Míg a várandós anyukáknál a deréktáji fájdalmak jellemzőek inkább, a gyermekágyas és az azt követő időszak a szoptatás és az állandó görnyedttartás miatt a háti szakaszt éri nagy terhelés és ez válik fájdalmassá, csomóssá. A rendszeres masszázs, az anyának a tökéletes ellazulása, a stressz megszüntetése mellett biztosítja a sejtekben a nélkülözhetetlen tápanyagok felvételét és a méreganyagok kiürülését. A pihenés hatására enyhül a fáradtságérzet is, mely jó hatással van az általános vitalitására.

-Egy kezelés időtartama 50-60 perc.

SZÜLÉS UTÁNI ALAKFORMÁLÓ TESTMASSZÁZS

Gyermekvárás ideje alatt testünk sajátos módon kezd működni. Szinte bűntudatként éljük meg, hogy alakunk megváltozik, bőrünk elvékonyodik, hiszen mindannyian szeretnénk gyermekünk világrajövetele után is vonzó szép nők maradni. Így kulcskérdéssé válik súlyunk mértéktelen gyarapodása, a túlsúly problémája. Persze a terhesség ideje alatt szóba se jöhet diéta, vagy bármely kezelés melynek súlycsökkentő hatása lenne. Azonban gyermekünk megszületése után, már a szoptatási időben van lehetőség a felesleges kilóktól való megszabadulásra.                                                                          Csak a kritikus területeken dolgozunk. (comb belső-külső, has, fenék)

FONTOS!                                                                                                -Szülés után 2 héttel, császármetszés után 6 héttel kezdhető.     -A masszázst kúra szerűen kell alkalmazni.4-5 hét alatt 10-12     kezelés szükséges.                                                                              -A napi 3 liter folyadék elengedhetetlen, hiszen ennek a módszernek ez a kulcsa.

Egy kezelés időtartama 45-50 perc + a tekercselés.

 

           

Budapest területén házhoz megyek!
 


A különböző masszázsok, kezelések javallatai és     ellenjavallatai tekintetében is kérem, keressen      bizalommal!

Kapcsolat : +36 20 520 0207  |   info@medicalhands.hu


Tetejére

 

  


 


 
 

 

 


 

 

 

Copyright  © 2008 Medicalhands.hu